Klar på næste step?

Mærkbar vækst & digital performance

Hos Nordlid har vi ekspertise i digital forretningsudvikling indenfor Strategi & Experience Design, Martech solutions, Data insights, kreativt idéudvikling og meget mere. Læs mere om de forskellige serviceløsninger vi tilbyder her på siden, tjek vores cases i samarbejde med nuværende kunder ud eller kontakt os for at høre, hvordan at vi kan hjælpe netop jer og jeres virksomhed.

Strategi & Experience Design

Vores strategi- og planningkonsulenter er seniorprofiler, der er vant til at arbejde med nogle af markedets største annoncører. Alle med speciale i at oversætte brandpositionen til budskaber, der kan bygge stærke relationer mellem mennesker og brands.

Læs mere

Martech

Nordlid er markedsledende inden for dette område. Det er vi i kraft af vores erfarne og højt kvalificerede specialister, men i høj grad også i kraft af vores unikke tilgang til Martech. En tilgang, der tager udgangspunkt i de værdiskabende brugeroplevelser, som skal ende med at være produktet og ikke i teknikken alene.

Læs mere

Data insight

Hos Nordlid er analyse og visualisering af data ikke bare nogle metoder, vi bruger. Det er en integreret del af den måde, vi arbejder på. Vi graver et spadestik dybere, fordi det hjælper os til at forstå vores kunders forretning bedre, til at lave bedre kreative løsninger og til at være en bedre samarbejdspartner.

Læs mere

Kontakt os

  Bund_grafik   +45  2279 3369       hca@nordlid.com