• Certificeret partner

     

  • Marketing Teknologier 

     

Martech & digital services

højt kvalificerede specialister 

Nordlid ligger forrest i feltet, hvad angår kompetencer inden for Martech og Digitale Services. I huset har vi nogle af landets mest erfarne og højtkvalificerede techspecialister, der har udviklet helt unikke tilgange til, hvordan vi effektivt kan få glæde af digitale platforme og data.

 

Vores services

Det er ikke muligt at levere digitale oplevelser, der lever op til den moderne forbrugers forventninger, hvis I ikke læner jer kraftigt op ad teknologien og jeres data, så I kan udnytte de muligheder, som Martech-platformene stiller til rådighed.

Vores specialister er ikke blot eksperter inden for deres respektive område og certificerede i de platforme, som vi understøtter. De er også vant til at arbejde tæt sammen med dem, der definerer strategien og udtænker de kreative ideer, så vi sammen leverer helstøbte kundeoplevelser.

Implementering og konfiguration af martech platforme

Vi er specialiserede i at implementere Martech-platforme - såsom CRM, Marketing Automation, CDP, m.fl. - og konfigurerer dem, så de er klar til at løse præcis de opgaver som de er tiltænkt. Vi kan løfte hele processen fra analyse og løsningsdesign til selve implementeringen og efterfølgende tests samt 'go live'.

Integrationer til øvrig tech stack

For at høste det fulde potentiale af en Martech-platform skal den integreres med den øvrige tech stack, så relevant data flyder på tværs, kundeoplevelsen bliver mere sammenhængende og vi kan bruge de relevante kanaler.

Vi kan løfte hele processen fra analyse og løsningsdesign til selve implementeringen (Custom Integrations eller API-udvikling) og efterfølgende tests samt ’go live’. Samtidig er det vigtigt hele tiden at vedligeholde og monitorere løsningen.

Rådgivning og konsulentarbejde

Vores dygtige konsulenter står altid til rådighed for kompetent rådgivning og sparring – enten på projekter på fast, kontinuerlig basis, hvor de kan indgå som en forlængelse af jeres egne kompetencer, eller på projektbasis. De kan bl.a. rådgive på opbygningen af datamodeller, som understøtter de use cases som de skal understøtte. De kan også designe den visionarkitektur, som skal være med til at skabe overblikket over hvilke platforme, der skal skabe den sammenhængende kundeoplevelse.

Træning og sparring

Vi kan hjælpe med at opbygge og udvikle kompetencer hos jer og jeres teams. Enten via tilrettelagte træningsmoduler - både on- og offline - eller via ad hoc-sparring med vores specialister.Vi kan hjælpe med at opbygge og udvikle kompetencer hos jer og jeres teams. Enten via tilrettelagte træningsmoduler - både on- og offline - eller via ad hoc-sparring med vores specialister. Dette kan vi gøre på alt fra et konkret projekt til en mere permanent løsning i form af enten sygdom eller barsel.

Udvikling af templates, forms m.m.

Vi har stor erfaring med udvikling af digitale kampagneelementer, såsom e-mail templates, landing pages, forms, osv. Dette betyder, at vi er effektive samt, at vi har helt styr på, hvad der virker og ikke virker på tværs af kanaler, e-mail-klienter, browsere, devices, mm. 

Opsætning af flows, automations m.m.

Vi er specialister i Marketing Automation og kan hjælpe med alle typer af opgaver relateret til jeres platform. Det kan både være i form af hands-on opsætning af kampagner, flows, automations, rapportering, mm. eller rådgivning til jeres egne specialister. Uanset er vi proaktive og løsningsorienterede i vores samarbejde og har altid den gode kundeoplevelse for øje.

Optimering af digitale brugeroplevelser (UX)

Vi kan hjælpe jer med at designe den gode kunderejse på tværs af digitale kanaler, så vi sikrer, at performance er i top, uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Frontudvikleren arbejder med forskellige teknologier, såsom HTML, CSS og JavaScript, for at skabe interaktive og brugervenlige applikationer.

Vi omdanner komplekse, tekniske krav til brugervenlige og intuitive grænseflader. Frontudviklere sikrer hvordan brugere interagerer med digitale produkter og kan designe grænseflader, der er nemme at bruge og forstå.

Support

Ved at indgå en supportaftale står vi altid klar til at yde teknisk support på relevante Martech-platforme. Vi lover hurtig og kompetent service og høj tilfredshed.

Vi benytter Zendesk, som giver mulighed for oprettelse af supportbilletter, livechat, opbygning af vidensbase og indsamling af feedback fra kunder. Zendesk kan integreres med andre applikationer og tjenester som f.eks. Salesforce og JIRA.