• Certificeret partner

     

  • Marketing Teknologier 

     

Martech & digital services

højt kvalificerede specialister 

Nordlid er markedsledende inden Martech og Digitale Services. Det er vi i kraft af vores erfarne og højt kvalificerede specialister, men i høj grad også i kraft af vores unikke tilgang til Martech. En tilgang, der tager udgangspunkt i de værdiskabende brugeroplevelser, som skal ende med at være produktet og ikke i teknikken alene.

 

Vores services

Det er ikke muligt at levere digitale oplevelser, der lever op til den moderne forbrugers forventninger, hvis du ikke læner dig kraftigt op ad teknologien og udnytter de muligheder, som martech platformene stiller til rådighed.

Vores specialister er ikke blot eksperter indenfor deres respektive område og certificerede i de platforme, som vi understøtter. De er også vant til at arbejde tæt sammen med dem, der definerer strategien og udtænker de kreative ideer, så vi sammen leverer helstøbte kundeoplevelser.

HubSpot Video
Implementering og konfiguration af martech platforme

Vi er specialiserede i at implementere martech-platforme så som CRM, Marketing Automation, CDP, m.fl. og konfigurere dem, så de er klar til at løse præcis de opgaver, som de er tiltænkt. Vi kan løfte hele processen fra analyse, løsningsdesign, til selve implementeringen og efterfølgende test og 'go 'live'.

Integrationer til øvrig tech stack

For at høste det fulde potentiale af en martech platform skal den integreres med den øvrige stack, så relevant data kan flyde på tværs og kundeoplevelsen kan blive mere sammenhængende. Vi kan løfte hele processen fra analyse, løsningsdesign, til selve implementeringen og efterfølgende test og 'go 'live'.

Rådgivning og konsulentarbejde

Vores dygtige konsulenter står til rådighed for kompetent rådgivning enten på fast kontinuerlig basis, hvor de kan indgå som en forlængelse af jeres egne kompetencer, eller på projektbasis.

Træning og sparring

Vi kan hjælpe med at opbygge og udvikle kompetencer hos jer og jeres teams. Enten via tilrettelagte træningsmoduler både on- og offline eller via mere ad hoc sparring med vores specialister.

Udvikling af templates, forms m.m.

Vi har stor erfaring med udvikling af digitale kampagne-elementer så som e-mail templates, landing pages, forms, osv., hvilket betyder, at vi er effektive, samt at vi har helt styr på, hvad der virker og ikke virker på tværs af kanaler, e-mail-klienter, browsere, devices, mm.

Opsætning af flows, automations m.m.

Vi er specialister i Marketing Automation og kan hjælpe med alle typer af opgaver relateret til jeres platform. Det kan være hands-on opsætning af kampagner, flows, automations, rapportering, mm. eller rådgivning til jeres egne specialister. Uanset er vi proaktive og løsningsorienterede i vores samarbejde og har altid den gode kundeoplevelse for øje.

Optimering af digitale brugeroplevelser (UX)

Vi kan hjælpe jer med at designe den gode kunderejse på tværs af digitale kanaler, så vi sikrer, at performance er i top - men aldrig ved at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Om det er opsætning splittests, konverteringsoptimering eller noget helt andet, så er vi klar til at hjælpe.

Support

Ved at indgå en support-aftale står vi altid klar til at yde teknisk support på relevante martech platforme. Vi lover hurtig og kompetent service og høj tilfredshed.

TILMELD DIG VORES MAILLISTE, SÅ VI KAN INSPIRERE DIG

mail