et DIGITALT CUSTOMER EXPERIENCE BUREAU

Nordlid er et digitalt CX-bureau, der hjælper både private og offentlige virksomheder med at skabe sammenhængende kunde- og brugeroplevelser i ind- og udland.

De sidste tre år i træk er Nordlid kåret som nummer 1 til at ’analysere og anvende data’ samt ’digitale løsninger’ i MyImage’s bureauanalyse.

Vi kalder vores tilgang for ”Customer Experience made smarter”. For os er en smartere løsning strategisk funderet, målbar, automatiseret, med relevant data, teknisk understøttet, engagerende og naturligvis baseret på den rette idé.

Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed – så er du velkommen til at kontakt os på +45 3110 0095 eller
welcome@nordlid.com eller kigge i vores cases

Nordlid er en del af Bording Group, der har over 400 ansatte i Skandinavien.

Her finder du os

Vi bor på B!NGS, Vesterbrogade 149, bygning 8, 2. sal. - et dejligt bygningskompleks, der fungerer som et multibrugerhus og business center med en masse gode fællesfaciliteter.

Her har vi vores egne dejlige lokaler og vi har indrettet en hyggelig café, så vi altid kan byde vores gæster og personale på en god kop kaffe.

Vi bor tæt på Frederiksberg Allé Metrostation og bus 7A går lige ude foran døren på Vesterbrogade.

Er du i bil, kan du benytte dig af gæsteparkeringerne i gården – blot husk at indstille din EasyPark eller trække en billet i p-automaten. Du kan også parkere på en af sidevejene lige ovre på den anden side af Vesterbrogade. Dette er Frederiksberg kommune og de tilbyder de to første timer gratis – blot husk igen at indstille din EasyPark. Der er som regel altid ledige pladser.

Bings-2-2048x1366