Nordlid x SalesForce

Data, AI & CDP-Event 

Torsdag d. 29. februar kickstartede Nordlid CDP-eventet sammen med Salesforce ved at dele CDP-pitfalls fra medlemmerne af Nordlids CX/CDP-netværk.

Fra Salesforce løftede Ulrik Quitzau Pedersen sløret for de allernyeste udviklinger i Salesforce-stacken. Yelena Anderson fulgte op med en stærk case omkring Heathrow Airport, samt en demo af deres Data Cloud (CDP). De rundede deres indslag af, med nogle tankevækkende perspektiver omkring brugen af AI i branchen via Peter Lange. Dette blev fulgt op med en aktuel diskussion om brugen og accepten af AI fra både et branche- og brugerperspektiv, men også brugen og integreringen af Data Clouden samt indflydelsen på CX.

Henrik Carentius og Joakim Hansen fra Nordlid rundede en inspirerende dag af fyldt med ny viden, der havde skabt en gnist for at arbejde med data, AI og CDP, ved at løfte sløret for, hvordan man kan implementere CDP-løsninger succesfuldt.

CDP_rapport_spread

Vil du vide mere om Nordlids CX/CDP-netværk og de tanker, de har gjort sig for 2024? Download rapporten "Skab gode sammenhængende kundeoplevelser.