Oracles Eloqua er i denne måned kommet med en omfattende release (20D). Der er kommet nogle meget spændende opdateringer, og vi vil gerne fremhæve nogle af dem.

Nu er det også muligt at arkivere både e-mails og forms

Der er, som I nok har lagt mærke til, bl.a. kommet en ny ’look and feel’ på Eloquas UI (både hvad angår Eloquas loginskærm, navigationslinje, burgermenu og MyEloqua home page). Derudover er det nu også muligt at arkivere både e-mails og forms. Det betyder, at gamle e-mails/forms ikke vil fremgå i bl.a. søgninger i Eloqua, og at disse både kan inkluderes og ekskluderes fra Insights-rapporter, men også at disse ikke vil kunne editeres og kopieres.

Der er nu også mulighed for at tracke kontakternes opførsel ud fra de Zoom webinars og/eller møder, som I måske holder i disse coronatider. Via Oracles Zoom App i Eloqua vil kontakternes Zoom-data (join time, leave time og duration) blive tilgængelige direkte på kampagnen.

Højdepunktet er introduktionen af Eloquas Advanced Intelligence Add-on package

Mest spændende af alt er introduktionen af Eloquas Advanced Intelligence Add-on package. Den inkluderer bl.a. optimering af e-mail-sendtider (Send Time Optimizaton, STP), optimering af emnefeltet (Subject Line Optimization, SLO) og en analyse af kontakternes udbrændthed (Contact Fatigue Analysis). Denne add-on er en ren win-win for Eloqua-brugere, da den automatisk vil kunne informere om disse punkter i segmenteringsprocessen, kampagneniveau og ifm. oprettelse af e-mails. Det betyder, at Eloqua-brugere f.eks. ikke længere skal sortere de kontakter fra, som de ”tror” er udbrændte eller sende en mail, når de ”synes er bedst” for kontakterne – det vil Eloquas Advanced Intelligence app sørge for, og det på individuelt niveau!

Har du brug for hjælp til at enable denne add-on, kan Nordlid assistere. Du kan læse mere om Eloqua Release 20D her:
https://videohub.oracle.com/media/Eloqua+20D+Release+Customer+Briefing/1_re1m1tgm
og specifikt om Eloquas Advanded Intelligence-pakke her:
https://videohub.oracle.com/media/CX+Marketing+WebinarA+Advanced+Intelligence+for+B2B+Businesses/1_qesvt80s

Dette vil du måske også kunne lide

"Syv år - så ved man et og andet"
"Syv år - så ved man et og andet"
29 oktober, 2020

Sådan sagde Sofie Gråbøl i den super hyggelige og klassiske danske film ”Den Eneste Ene”.

Om at skabe gode kundeoplevelser
Om at skabe gode kundeoplevelser
21 april, 2023

Som forbruger har vi alle haft gode (og dårlige) oplevelser med et brand. Men hvordan skaber man de vigtige, gode kundeo...

5 bud: Sådan skaber du en stærk relation mellem mennesker og brands
5 bud: Sådan skaber du en stærk relation mellem mennesker og brands
20 juli, 2021

Måske det er mange år siden, du var på din første date, måske du er hyppig bruger af Tinder og andre datingtjenester? Me...