... og hvorfor er det så vigtigt? 

I dag findes der så mange forskellige mediekanaler – og lige så mange bureauer, som med hver deres spidskompetencer byder ind på forskellige dele af kundernes markedsføring og kampagner. Ofte med det resultat, at udtrykket og kampagnerne virker meget fragmenterede, og som om de er udviklet af flere forskellige bureauer, uafhængigt af hinanden! Hvilket jo ofte også er virkeligheden.

Hos Nordlid er vi specialister i at arbejde integreret på tværs af kompetencer og finde de rigtige kreative måder at løse problemer på. Både for vores kunder og deres kunder, altså forbrugeren.

Vi tager den rigtige kreative idé hele vejen ned gennem tragten og arbejder integreret med den i alle afdelinger. Og vi nyder godt af, at vi i den kreative afdeling altid har et sikkert strategisk fundament – et afsæt baseret på viden, data og indsigt. Det betyder, at vi ikke skal tro og føle alt muligt! Nej, vi er er sikre på, at den strategiske vej og dermed briefen er rigtig og skarp. Og det gør selvfølgelig den kreative proces meget bedre og mere effektiv, når vi arbejder tæt sammen med plannere om at finde de rette indsigter og smide de irrelevante ud til siden.

Indrømmet! Det kan være svært, at vi af og til på vejen i den kreative proces må dræbe nogle darlings, fordi vi altid inviterer strateger og solutiondesignerne med om bord, inden vi vælger den kreative ide, der skal bære hele vejen igennem. Det er tit frustrerende i øjeblikket, men samtidig er det også endnu mere tilfredsstillende, at du er sikker på, at du har fået valgt den helt rigtige idé, der kan binde det hele sammen og involvere på tværs af kanaler.

For en essentiel opgave er netop at sikre, at vi går med en idé, som både er kreativ og innovativ nok til at skabe kendskab og præference, og som samtidig kan involvere ned gennem tragten og være relevant og brugbar i alle touch points i en kampagne. Og her er et tæt samarbejde med vores tech-folk og solutiondesignere også helt essentielt, fordi vi ofte er nødt til at kende alle de tekniske muligheder og eventuelle begrænsninger for at levere en sammenhængende og integreret løsning.

 

You may also like

5 bud: Sådan skaber du en stærk relation mellem mennesker og brands
5 bud: Sådan skaber du en stærk relation mellem mennesker og brands
20 juli, 2021

Måske det er mange år siden, du var på din første date, måske du er hyppig bruger af Tinder og andre datingtjenester? Me...

Universalnøglen til mere forretning
Universalnøglen til mere forretning
11 marts, 2021

Uanset branche, industri, størrelse af virksomhed, servicetype eller det produkt, som din virksomhed sælger. Uanset om d...

Husker du at spørge, før du poster?
Husker du at spørge, før du poster?
17 december, 2020

Jeg synes, at de bedste ideer tit kommer, når du har et ægte problem, du skal have løst. Nogle poster nøgenbilleder af d...