REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 FØR DAG 1 

Nordlid er landet i San Francisco. Og sikke en velkomst!
US Customs & Migrations havde to kontrolspørgsmål til mig ... 
Spørgsmål 1 var nemt: ’What is Nordlid?’ Jeg svarede: “A
Digital Customer Experience Agency”. Spørgsmål kunne jeg også svare på – selvom svaret blev lidt længere. Spørgsmålet var nemlig: ”And what does Nordlid do?”.  

Mit svar lød: “We deliver business results for clients by creating and implementing great customer experiences across digital platforms by combining data analysis, solid strategy and vibrant creativity”. Toldbetjenten lyttede høfligt og afbrød med ”Thank you Sir – next!” Så jeg nåede ikke engang at fortælle, at Nordlid fire år i træk er kåret som Danmarks nr. 1 til ’Digitale Løsninger’ og nr. 1 til at ’Analysere og anvende data’...

Videre til taxa, hotel og bestilling af en burger – hvor jeg tre gange i rap blev spurgt. ”Are you here for the convention, Sir?” Måske er det bare et høfligt standardspørgsmål, men jeg får indtryk af, at jeg har noget at glæde mig til. Og Salesforce konferencen, Dreamforce, er da også en stor event. Der er over 1.500 faglige sessions at vælge mellem – på bare 3 dage.

2023-09-14_08-43-14

Keywords i år er Data, AI and CRM ’and it all leads to magic!’. Selv om jeg elsker at blive begejstret over nyt og ’magic’, så ved jeg også, at virkeligheden er, at mange virksomheder faktisk kæmper med at få deres eksisterende platforme til at køre optimalt med helt basale flows. Så jeg er klar til ordentligt drys ’magic’, men vil ikke glemme virkeligheden hjemme hos kunderne.

Nu jeg glæder mig til masser af inspiration, udveksling af faglighed og til at tilbringe tid med kunder og Salesforce Danmarks team. Årets første keynote er upcoming – det er her alle de store nyheder breakes, so stay tuned ...

 

Dette vil du måske også kunne lide

Dreamforce - DAY 1 w. Teddy
Dreamforce - DAY 1 w. Teddy
12 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 1 Wauw! Det er svært ikke at blive imponeret over omfanget af Dreamforce. Og indrø...

Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
16 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 2 Er fuldstændig blæst bagover af den faglighed, der gennemsyrer Dreamforce. Også ...