Rejsedagbog fra San Francisco: Dreamforce – Day 1

40.000 deltagere, 150.000 online – tankerne langt fra stigende energipriser, inflation og tid til bare at drømme sig væk i fremtidens kundeoplevelser.

Jeg er i San Francisco sammen med en stribe kunder til Salesforce’s store Dreamforce konference. Første dag startede med et klassisk amerikansk brag. Tusindvis af forventningsfulde deltagere. Endelig er Dreamforce tilbage, hører man igen og igen. Ja… for der har naturligvis også været en corona-pause her.

For dem som ikke har været på Dreamforce tidligere, kan det helt sikkert være svært at forestille sig størrelsen og formatet. Men tag Bellacentret og gang det så op med 3, flyt det over ”dammen” og beklæd det med et stort amerikansk brand; Salesforce. As the old saying goes: ‘Everything is just bigger in the US’.Den store ”opening keynote”, så alle frem til. Hvilke store announcements vil der mon komme? Lanceringen af Salesforce nye ”Genie” var omdrejningspunktet. En platform, hvis hovedformål er ”Turn your data into real time customer magic”! Super spændende løsning, som kan drive det, at skabe kundeoplevelser til et helt nyt niveau.

Hvordan virkeligheden så ser ud bag PowerPoint-slides, hvor kundeoplevelsen skal ud at leve, glæder jeg mig meget til at se. Måske jeg er farvet eller bare bevidst om, at virkeligheden bag de store præsentationer altid er lidt anderledes. Eller også er vores kunders virkelighed bare, at data ligger i siloer, og er ikke specielt struktureret, og ikke så tilgængeligt, at man blot kan klikke ”next > next > next >” og vupti, så har man skabt en fuldt integreret omnichannel kundeoplevelse. Men vi er glade for, at Salesforce skaber rammerne for, at det kan lade sig gøre!

Hvad der dog varmer mit hjerte allermest er, at alle steder man ser sig om, står der Customer Experience, Experience Design og andre former for fokus på at kundeoplevelsen har det alt overskyggende fokus. Og det er jo Nordlids hjertebarn. For hos Nordlid plejer vi at sige, at ”mange taler om hvad man burde gøre for at skabe sammenhængende kundeoplevelser. Vi ved, hvordan man gør det!”.

Det oplever jeg er et gennemgående tema her på Dreamforce. Masser af inspirerende sessioner om hvad man burde gøre og kunne gøre. Heldigvis også nogle som har gjort det. Og dem kan vi godt lide. Og Salesforce selv ramte faktisk meget godt med Genie og lanceringen af Realtime.
4 minutter efter at Marc Benioff lancerede Genie, landede en mail i min inbox omhandlende Genie. Se DET var en god kundeoplevelse. I virkeligheden er det en timet trigger, til alle deltagere. Det kan de fleste af os gøre i dag, men alligevel godt tænkt, og understøtter oplevelsen af, at Genie er realtime.

5Image4Alt i alt en super god første dag med masser af inspiration. Dag 2 er allerede godt i gang og med de første tre sessions: ”Personalization at scale”, ”Building a data strategy that support personalization”, by VISA”, og Scale your business with connected experience” fra Brasiliens største mediaselskab – med 100 mio. brugere der rammes hver dag. Det bliver en god dag i CX’s tegn.  More to come.

#Nordlid #salesforce #dreamforce #sanfrancisco #cx #customerexperience #experiencedesign 

Dette vil du måske også kunne lide

Dreamforce - DAY 1 w. Teddy
Dreamforce - DAY 1 w. Teddy
12 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 1 Wauw! Det er svært ikke at blive imponeret over omfanget af Dreamforce. Og indrø...

Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
16 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 2 Er fuldstændig blæst bagover af den faglighed, der gennemsyrer Dreamforce. Også ...