Vores services

HubSpot Video

strategi & EXPERIENCE DESIGN

Vores strategi- og planningkonsulenter er seniorprofiler, der er vant til at arbejde med nogle af markedets største annoncører. Alle med speciale i at oversætte brandpositionen til budskaber, der kan bygge stærke relationer mellem mennesker og brands.

 

HubSpot Video

Martech & digital

Nordlid er markedsledende inden for dette område. Det er vi i kraft af vores erfarne og højt kvalificerede specialister, men i høj grad også i kraft af vores unikke tilgang til Martech. En tilgang, der tager udgangspunkt i de værdiskabende brugeroplevelser, som skal ende med at være produktet og ikke i teknikken alene.

HubSpot Video

data & insigHt

Hos Nordlid er analyse og visualisering af data ikke bare nogle metoder, vi bruger. Det er en integreret del af den måde, vi arbejder på. Vi graver et spadestik dybere, fordi det hjælper os til at forstå vores kunders forretning bedre, til at lave bedre kreative løsninger og til at være en bedre samarbejdspartner.

HubSpot Video

idé & kreativitet

Hos Nordlid tror vi på kreativitet, som en af de mest effektive måder at omsætte data- og indsigtsbaseret strategi til forbrugervendt, involverende og relationsskabende kommunikation, der skaber maksimal effekt og værdi for vores kunder.

CDA_rapport

Få udarbejdet en Customer Data Assessment

... og få et veldokumenteret overblik over din kundedata
på tværs af systemer og platforme.