Oddset

vi hjalp oddset med
at gøre Tour de France ’22
til en succes

Danske Spils aspiration er at være ”Danskernes foretrukne underholdningsunivers” – og virksomheden har en stålsat tro på, at stærke kundeoplevelser spiller en hovedrolle i indfrielsen af dén aspiration. Så da Oddset bad os hjælpe dem med at gøre Tour de France ’22 til en succes for både deres spillere og toplinjen, skulle det være med underholdning og kundeoplever på den helt store klinge. 

 

"vinder vingegaard dagens ETAPE?"

For at sikre engagement gennem hele Touren udviklede vi et quiz-koncept – afviklet i engagement-platformen ’Playable’ – hvor spillerne op til hver eneste etape fik et spørgsmål om den kommende etape ala ”Hvem tror du bliver den bedste dansker i feltet i dag?” og ”Vinder Vingegaard dagens etape?”, ligesom de fik en introduktion til selve etapen.

 

Hver gang man svarede på et spørgsmål, kvitterede vi med et lod til de to store ”Tour-lodtrækninger” om Frit Spil-kroner – ramte man rigtigt med sin forudsigelse, kunne der indløses to lodder. Målgruppen for aktiviteten var de mest højfrekvente spillere og dem, der tidligere havde oddset på cykelsport.

 

300 timer med oddset
 

I løbet af turen inviterede vi de Oddset-spillere, der havde afgivet marketing-samtykke, og som samtidig havde en passion for cykling, til at quizze med. 3.000 deltagere engagerede sig i hele 33.600 sessions og interagerede med Oddset i intet mindre end 300 timer – hvilket langt oversteg forventningerne. Så både Vingegaard og Oddset kunne fejre store triumfer i Touren. 


2023-07-07_09-19-55

 

33.641

Totale sessioner

3.406

Unikke registreringer

10,1%

Konverteringsrate