netværksgrupper, øst & vest

CX/CDP-netværk

Arbejder du med CX/CDP, eller overvejer du det? Kunne du godt tænke dig at sparre med dygtige peers og løse virkelige problemer på workshops? Så er Nordlid CX/CDP-netværk måske noget for dig.​

Medlemmer er​
Ledere der har ansvar for marketing, digital, salg, kundeservice, loyalitet eller martech - med det fællestræk at det handler om at skabe god Customer Experience​.

Hvad får du ud af det?​
• Et stærkt netværk inden for et CX/CDP området​
• Faglig sparring og idé-udveksling​
• Udvikling og deling af best-practices blandt peers​
• Co-creation af tiltag, som kan implementeres i din virksomhed

For at vide mere om medlemskab, kontakt Teddy Birch Petersen på tbp@nordlid.com eller ring 3131 9118.

 

 

HubSpot Video

Kommende netværks arrangementer 

➜ Fysiske workshops i CX-/CDP-netværket
Den 2. november 2023 er temaet 'kundeoplevelser'. Det handler om udvikling og orkestrering af kundeoplevelser, og hvordan man udkommer med relevant content på tværs af platforme. Det er her vi ser nogle af de største gaps = udfordringer. Et eksempel på en udfordring er, at få det content, man møder på virksomhedens website eller købte digitale platforme, til at passe med en respons eller adfærd i et andet touchpoint – hvor der er logget data. Det er vanligvis en superspændende workshop! Glæd dig!

11. januar, 14. marts og sæsonfinale 30. maj 2024.

GettyImages-500111062_low

agenda på workshops

08:30 Morgenmad og ankomst
09:00 Intro, survey-resultater, tema-indhold og faglig inspiration
Medlem stiller caseopgaver
10:55 Wrap-up og networking

Agenda er vejledende, afpasses tema, og på selve dagen vil deltagerne også påvirke output. Debrief, med hovedpointer fra løsning af opgaver og delte indsigter, udsendes til alle medlemmer.

rapport om sammenhængende kundeoplevelser

Rapporten giver mange indsigter i, hvordan virksomheder kan bruge CX-/CDP-perspektivet til at tackle udfordringerne med at levere mere sammenhængende og effektive kundeoplevelser.
Download rapporten med resultater her 

​Ingen rapport uden survey - så deltag meget gerne her: Survey

Og kontakt os for en præsentation af dine resultater vs. peers.​
For mere information og mulighederne for medlemskab,
kontakt Teddy Birch Petersen på tbp@nordlid.com
eller ring 3131 9118.

 

 

Det siger medlemmerne af CDP-netværket

  • Nordlids CDP netværk har været en super god mulighed for at sparre med andre, der står med lignende udfordringer og beslutninger der skal træffes. Det er kort og intensivt, så man spilder ikke tiden med udenoms snak. Og så er Nordlid i øvrigt super skarpe til at facilitere.

    Peter Møller Head of Digital Marketing, Danske Spil

  • Da CDP er en ny disciplin for os, har det været enormt værdifuldt, at kunne trække på den erfaring, som andre har gjort sig. Den effektive facilitering af netværket gør, at jeg altid kommer klogere hjem end da jeg tog afsted.

    Mark Bartram Marketingchef, Arbejdernes Landsbank

  • Vi er imponerede over engagementet og medlemmernes vilje til at dele og lære af hinanden. Hos Nordlid lærer vi også af at facilitere CDP-netværket.

    Teddy Birch Petersen COO, Nordlid

Brugergruppe

Pardot brugergruppe

Bruger du Salesforce Pardot og har du interesse i at sparre med andre Pardot-brugere om succeser såvel som udfordringer? Så bliv en del af det danske Pardot netværk

Til arrangementerne kan du glæde dig til et par inspirerende timer med nogle kloge hoveder inden for Pardot og B2B-markedsføring. F.eks. har det handlet om: “State of Pardot”. ”Leadhåndtering og procesoptimering i Adform”, “A new twist on how to get the best out of your Marketing Automation Platform” og mange andre spændende emner.

For mere information og mulighederne for at blive medlem af gruppen, kontakt Henrik Carentius på hca@nordlid.com eller 2279 3369.

salesforce-pardot
Seneste artikler fra

Nordlid bloggen

DREAMFORCE 2023 - Eftertanker
DREAMFORCE 2023 - Eftertanker
22 september, 2023

REFLEKTIONER EFTER DREAMFORCE 2023 Da konferencen sluttede, var der tid til en roligere dag i San Francisco, inden de 11...

Dreamforce - DAY 3 w. Teddy
Dreamforce - DAY 3 w. Teddy
18 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 3 Så blev det sidste dag. Det kan mærkes på stemningen, som på samme tid er lidt m...

Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
Dreamforce - DAY 2 w. Teddy
16 september, 2023

REJSEDAGBOG FRA DREAMFORCE 2023 – DAG 2 Er fuldstændig blæst bagover af den faglighed, der gennemsyrer Dreamforce. Også ...