netværksgruppe, øst & vest

CDP-netværk

Arbejder du med CDP, eller overvejer du det? Så glæd over at kunne mødes med peers og løse virkelige problemer på workshops. 

Hvad får du ud af det?
• Et stærkt netværk inden for et fagområde med kæmpe potentiale, men relativt få konkrete referencer
• Faglig sparring og idé-udveksling
• Udvikling og deling af best-practices blandt peers
• Co-creation af tiltag, som kan implementeres i din virksomhed

For mere information og mulighederne for at blive medlem af gruppen, kontakt Teddy Birch Petersen på tbp@nordlid.com eller 3131 9118.

HubSpot Video

Det siger medlemmerne af CDP-netværket

  • Nordlids CDP netværk har været en super god mulighed for at sparre med andre, der står med lignende udfordringer og beslutninger der skal træffes. Det er kort og intensivt, så man spilder ikke tiden med udenoms snak. Og så er Nordlid i øvrigt super skarpe til at facilitere.

    Peter Møller Head of Digital Marketing, Danske Spil

  • Da CDP er en ny disciplin for os, har det været enormt værdifuldt, at kunne trække på den erfaring, som andre har gjort sig. Den effektive facilitering af netværket gør, at jeg altid kommer klogere hjem end da jeg tog afsted.

    Mark Bartram Marketingchef, Arbejdernes Landsbank

  • Vi er imponerede over engagementet og medlemmernes vilje til at dele og lære af hinanden. Hos Nordlid lærer vi også af at facilitere CDP-netværket.

    Teddy Birch Petersen Strategic Client Director, Nordlid

Brugergruppe

Pardot brugergruppe

Bruger du Salesforce Pardot og har du interesse i at sparre med andre Pardot-brugere om succeser såvel som udfordringer? Så bliv en del af det danske Pardot netværk

Til arrangementerne kan du glæde dig til et par inspirerende timer med nogle kloge hoveder inden for Pardot og B2B-markedsføring. F.eks. har det handlet om: “State of Pardot”. ”Leadhåndtering og procesoptimering i Adform”, “A new twist on how to get the best out of your Marketing Automation Platform” og mange andre spændende emner.

For mere information og mulighederne for at blive medlem af gruppen, kontakt Henrik Carentius på hca@nordlid.com eller 2279 3369.

Næste event afholdes d. 19. maj hos Ørsted i Gentofte. 

salesforce-pardot
Seneste artikler fra

Nordlid bloggen

'death by powerpoint'
'death by powerpoint'
6 april, 2022

Du kender det helt sikkert! At sidde til et møde, et seminar eller et webinar og få præsenteret en PowerPoint, som er så...

2 minutter om kreativitet og data
2 minutter om kreativitet og data
9 november, 2021

Data er ikke alt. Men data spiller en vigtig rolle for Customer Experience. Det giver en tryghed at vide, hvad vi laver,...

Får i nok værdi ud af kundedata?
Får i nok værdi ud af kundedata?
22 september, 2021

De fleste organisationer er efterhånden ved at få sat strøm til kundedata og har investeret i platforme til at lagre og ...