CX/CDP-netværk

Arbejder du med CX/CDP (CX=Customer Experience og CDP = Customer Data Platform), eller overvejer du det?
Kunne du godt tænke dig at sparre med dygtige peers og løse virkelige problemer på workshops? Så er Nordlid CX/CDP-netværk måske noget for dig.​


Medlemmer er​
Ledere der har ansvar for marketing, digital, salg, kundeservice, loyalitet eller martech - med det fællestræk at det handler om at skabe god Customer Experience - ofte med brug af en CDP​.

Hvad får du ud af det?​
• Et stærkt netværk inden for et CX/CDP området​
• Faglig sparring og idé-udveksling​
• Udvikling og deling af best-practices blandt peers​
• Co-creation af tiltag, som kan implementeres i din virksomhed

For at vide mere om medlemskab, kontakt Teddy Birch Petersen på tbp@nordlid.com eller ring 3131 9118.

 

 

agenda på workshops

08:30 Morgenmad og ankomst
09:00 Intro, survey-resultater, tema-indhold og faglig inspiration
9:55 Medlem stiller caseopgaver
10:55 Wrap-up og networking

Agenda er vejledende, afpasses tema, og på selve dagen vil deltagerne også påvirke output. Debrief, med hovedpointer fra løsning af opgaver og delte indsigter, udsendes til alle medlemmer.

rapport om sammenhængende kundeoplevelser

Rapporten giver mange indsigter i, hvordan virksomheder kan bruge CX/CDP-perspektivet til at tackle udfordringerne med at levere mere sammenhængende og effektive kundeoplevelser.
Download rapporten med resultater her 

​Ingen rapport uden survey - så deltag her: Besvar  survey

Kontakt os for en præsentation af dine survey resultater vs. peers.​ - og lad os sammen finde ud af om din virksomhed vil have gavn af Nordlids CX/CDP Maturity Assessment.

For mere information,
kontakt Teddy Birch Petersen på tbp@nordlid.com
eller ring 3131 9118.

 

 

Kommende netværks arrangementer 

➜ Fysiske workshops i CX-/CDP-netværket

Den 14 marts er temaet i workshop 4: Ressourcer og Organisation – et tema som vanligvis leverer en høj-energisk workshop!

Det handler om de signifikante udfordringer inden for temaet: Hvordan vi kan sikre de rette kompetencer til at lykkes med CDP’er og hvordan vi knækker koden til klart definerede (og succesfulde) tværgående samarbejder i ens egen organisation.Vi forventer workshops også leverer anbefalinger til hvordan man sikrer funding til investeringer i udvikling og drift – et italesat problem for mange medlemmer når man står med en tværgående CDP-platform.

Husk Sæsonfinalen 30. maj!

GettyImages-500111062_low

Det siger medlemmerne af CDP-netværket

 • Nordlids CDP netværk har været en super god mulighed for at sparre med andre, der står med lignende udfordringer og beslutninger der skal træffes. Det er kort og intensivt, så man spilder ikke tiden med udenoms snak. Og så er Nordlid i øvrigt super skarpe til at facilitere.

  Peter Møller Head of Digital Marketing, Danske Spil

 • Da CDP er en ny disciplin for os, har det været enormt værdifuldt, at kunne trække på den erfaring, som andre har gjort sig. Den effektive facilitering af netværket gør, at jeg altid kommer klogere hjem end da jeg tog afsted.

  Mark Bartram Marketingchef, Arbejdernes Landsbank

 • Det er fedt at stille case-opgaver og få så mange brugbare input og perspektiver med hjem. Det kan varmt anbefales!​

  Allan Iskov-Eskebæk Solution Architect, Nykredit

 • Vi er imponerede over engagementet og medlemmernes vilje til at dele og lære af hinanden. Hos Nordlid lærer vi også af at facilitere CDP-netværket.

  Teddy Birch Petersen COO, Nordlid

Brugergruppe

Pardot brugergruppe

Bruger du Salesforce Pardot og har du interesse i at sparre med andre Pardot-brugere om succeser såvel som udfordringer? Så bliv en del af det danske Pardot netværk

Til arrangementerne kan du glæde dig til et par inspirerende timer med nogle kloge hoveder inden for Pardot og B2B-markedsføring. F.eks. har det handlet om: “State of Pardot”. ”Leadhåndtering og procesoptimering i Adform”, “A new twist on how to get the best out of your Marketing Automation Platform” og mange andre spændende emner.

For mere information og mulighederne for at blive medlem af gruppen, kontakt Henrik Carentius på hca@nordlid.com eller 2279 3369.

salesforce-pardot
Seneste artikler fra

Nordlid bloggen

MØD DINE KUNDER MED MIKRO-OPLEVELSER
MØD DINE KUNDER MED MIKRO-OPLEVELSER
13 december, 2023

Måske du kan nikke genkendende til den her situation: I har investeret i state-of-the-art marketing-teknologi, I har def...

realisér dit MarTech-potentiale
realisér dit MarTech-potentiale
17 november, 2023

MarTech er uden tvivl en skattekiste af kommercielle muligheder, som gennem de sidste 10 år har revolutioneret marketing...

OPDAG 6 CX-INDSATSER
OPDAG 6 CX-INDSATSER
6 november, 2023

Måske du kender til det dér med at sidde fast… og ikke rigtigt komme videre med at få forløst mulighederne i din MarTech...