CX   &.  CDP-vidensdeling

Bliv en del af vores netværksgrupper

Arbejder du med Customer Experience eller Customer Data Platforms, eller vil du gerne igang? Kunne du godt tænke dig at sparre med dygtige peers og løse virkelige problemer på workshops? Så er Nordlid CX/CDP-netværk måske noget for dig.​

Medlemmer er​ ledere der har ansvar for marketing, salg, kundeservice, loyalitet eller martech - med det fællestræk at det handler om at skabe god Customer Experience - ofte med brug af en CDP​.

 

Hvad får du ud af det?

• Et stærkt netværk inden for et CX/CDP området​
• Faglig sparring og idé-udveksling​
• Udvikling og deling af best-practices blandt peers​
• Co-creation af tiltag, som kan implementeres i din virksomhed

4302

Ønsker du at få mere at vide om medlemskab kan  Teddy Birch Petersen kontaktes på nedstående kontaktoplysninger. 

 .  tbp@nordlid.com        +45 3131 9118.

Kommende workshops
Agenda på workshops
Download rapport
Close Open Kommende workshops
Den 14 marts er temaet i workshop 4: Ressourcer og Organisation – et tema som vanligvis leverer en høj-energisk workshop! Det handler om de signifikante udfordringer inden for temaet: Hvordan vi kan sikre de rette kompetencer til at lykkes med CDP’er og hvordan vi knækker koden til klart definerede (og succesfulde) tværgående samarbejder i ens egen organisation.Vi forventer workshops også leverer anbefalinger til hvordan man sikrer funding til investeringer i udvikling og drift – et italesat problem for mange medlemmer når man står med en tværgående CDP-platform. Husk Sæsonfinalen 30. maj!
 
Close Open Agenda på workshops

08:30 Morgenmad og ankomst
09:00 Intro, survey-resultater, tema-indhold og faglig inspiration
9:55 Medlem stiller caseopgaver
10:55 Wrap-up og networking

Agenda er vejledende, afpasses tema, og på selve dagen vil deltagerne også påvirke output. Debrief, med hovedpointer fra løsning af opgaver og delte indsigter, udsendes til alle medlemmer.

Close Open Download rapport

RAPPORT OM SAMMENHÆNGENDE KUNDEOPLEVELSER

Rapporten giver mange indsigter i, hvordan virksomheder kan bruge CX/CDP-perspektivet til at tackle udfordringerne med at levere mere sammenhængende og effektive kundeoplevelser.


Download rapporten

 • Nordlids CDP netværk har været en super god mulighed for at sparre med andre, der står med lignende udfordringer og beslutninger der skal træffes. Det er kort og intensivt, så man spilder ikke tiden med udenoms snak. Og så er Nordlid i øvrigt super skarpe til at facilitere.

  Peter Møller Head of Digital Marketing, Danske Spil

 • Da CDP er en ny disciplin for os, har det været enormt værdifuldt, at kunne trække på den erfaring, som andre har gjort sig. Den effektive facilitering af netværket gør, at jeg altid kommer klogere hjem end da jeg tog afsted.

  Mark Bartram Marketingchef, Arbejdernes Landsbank

 • Det er fedt at stille case-opgaver og få så mange brugbare input og perspektiver med hjem. Det kan varmt anbefales!​

  Allan Iskov-Eskebæk Solution Architect, Nykredit

 • Vi er imponerede over engagementet og medlemmernes vilje til at dele og lære af hinanden. Hos Nordlid lærer vi også af at facilitere CDP-netværket.

  Teddy Birch Petersen COO, Nordlid