I foråret 2020 valgte Adform, en af verdens mest succesfulde spillere indenfor adtech-platforme, Nordlid som sin samarbejdspartner på sit globale, integrerede salgs- og marketingprogram.

Der var store og fælles ambitioner fra starten af: Vi skulle have det optimale ud af deres digitaliserede og automatiserede salgs- og marketingproces. Udgangspunktet skulle være et solidt samspil mellem relevante budskaber og indhold på den ene side og Salesforce CRM og Pardot på den anden. Hør Louise’s egne ord på transformationen i videoen herunder.

“Det har været en fantastisk rejse at arbejde sammen med Nordlid”

Louise Kloster, Vice President Marketing, Adform

En total transformation i
lead management-strategi og kunderejse

Nordlid kortlagde en ny lead management-strategi og definerede og udviklede kunderejserne for de relevante btb-beslutningstagere, mens vi samtidig sikrede en optimal integration til Salesforce Pardot. Den proces resulterede i, at Adform i dag har en velsmurt marketing- og salgsmaskine. Her opsamler og plejer Marketing leads i alle relevante kanaler, inden de allervarmeste leads overdrages til Salg. Samtidig er Adforms evne til at udnytte de kommercielle muligheder i ’Account-based Marketing’ blevet styrket, så specifikke kampagner nu kan rettes med stor præcision mod nøje udvalgte strategiske kunder.

Vil du vide mere om denne historie?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Henrik Carentius
+45 2279 3369
hca@nordlid.com