FORSTÅR DU HVORDAN DATA OG TECH KAN SKABE VÆRDI OG SAMMENHÆNG I KUNDEOPLEVELSER?

Customer success Manager

Nordlid er et digitalt Customer Experience bureau. Vores speciale er at skabe sammenhængende, datadrevne kundeoplevelser på tværs af kundens rejse. Det er vi allerede rigtig dygtige til, men vi vil gerne udvide og opdatere vores kompetencer og metoder og søger de bedste, blandt de bedste. Derfor leder vi lige nu efter en Customer Success Manager til at supportere vores kunder i deres CX Tech landskab.

Sådan ser vi dit nye job

Du skal hjælpe os med at udvikle tidssvarende digitale kundeoplevelser og beskrive løsningerne i detaljer, så de kan udvikles. Som CSM’er er der fokus på at designe løsninger, der understøtter vores kunders forretningsstrategiske mål og samtidig driver kundernes muligheder med MarTech som Marketing Automation, CDP, gamification, apps, landing pages mv. Det er dig i virksomheden, der kender vores kunders data bedst og ser muligheder i forhold til at bringe dem i spil. Det er et must, at du interesserer dig for hvordan brugen af data og nye teknologier, kan bidrage til at skabe værdi og sammenhæng i kundeoplevelsen.

dine primære opgaver 

•    Skabe succes ved at supportere, hjælpe og rådgive dine kunder med deres CX Tech landskab. F.eks. proaktivt at hjælpe dem med at forbedre og udbygge deres eksisterende løsninger gennem datadrevne indsigter. 

•    Analysere, måle og udvikle rapporter om løsningernes effektivitet og performance – og foreslå løbende forbedringer, både som indspark til vores strategiske team, men også til kunderne om performance løbende.

•    Design og implementering af integrerede løsninger baseret på kundens forretningsmæssige behov og mål – i tæt samarbejde med Nordlids strategiske, kreative og tekniske ressourcer. 

•    Indgå i- og sparre med vores strategiske teams i forhold til at udvikle løsninger, der giver en bedre kundeoplevelse og dermed øger den forretningsmæssige værdi. 

•    Koordinere, uddelegere og kvalitetssikre opgaver til f.eks. udviklere, Campaign Specialists og underleverandører.  


Hvem er du? 

Du har kommerciel forståelse og teknisk viden – fx fra mere end 3 års erfaring fra lignende job og/eller erfaring med Marketing Automation, CRM-strategier og -værktøjer. Du har erfaring med og forståelse for mulighederne med Marketing Automation platforme som fx Eloqua, Pardot, MarketingCloud, Hubspot el.lign. Du har formentlig en uddannelse på Bachelor niveau eller højere i Marketing, Business, IT, Kommunikation eller lignende.

Andre krav og ønsker er:

•    Flydende mundtlig og skriftlig dansk/nordisk og engelsk
•    Erfaren MS Office bruger
•    Erfaring med dokumentation; du er vild med at arbejde med analyser, tracking, conversion rates og data mining – fordi data ligger i dit DNA
•    Gode præsentationsevner  
•    Basal forståelse for HTML og CSS 

Som person er du:  
•    Kommerciel og analytisk 
•    Løsnings- og resultatorienteret – med fokus på detaljen 
•    Proaktiv, dedikeret, nysgerrig og ambitiøs 
•    Fleksibel og med en kæmpe team-spirit 
•    Du kan begå dig i mindre virksomheder og i større organisationer på ledelsesniveau 

Hvem er vi?

Vi er et team af 35 ambitiøse ildsjæle, der sidder sammen i vores hyggelige lokaler på B!NGS på Vesterbro. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi er en god blanding af tech-typer, krea-typer, konsulenter, projektledere og alt ind imellem. Aldersmæssigt spænder vi fra 23 til +50, og vi nyder alle hinandens selskab – både når vi løser komplekse Customer Experience projekter og når vi mødes over fredagsmorgenbrødet eller i fredagsbaren og taler om ugen, der er gået. Frokosten er i top, og så har vi bygget vores egen vanvittig hyggelige cafe, der ofte bliver brugt som hybrid arbejdsplads for vores kunder. De har nemlig også fundet ud af, hvor god stemning, her er – og hvor godt kaffen smager.

Sådan søger du stillingen

Send en kort ansøgning, CV og gerne et par referencer til job@nordlid.com eller ved at klikke nedenfor. Vi læser løbende ansøgninger og holder samtaler. Har du spørgsmål, så ring til Customer Success Lead, Ditte Kofoed Nielsen, på dkn@nordlid.com eller 31 63 87 06.