• #spørgfør
    duposter

    Nordlid lancerede en kampagne sammen med Hommes Hommes / Femme Femme Paris og Red Barnet.

vi tror på...

Kreativitet i alle relevante touchpoints

Vi tror på at stærk kreativitet er nøglen til at formidle en stærk databaseret strategi. Kreativitet er dét som med menneskelige indsigter skal charmere og aktivere dit publikum på en relevant og sympatisk måde, så det kan mærkes og huskes. Vi tror på integreret og sammenhængende kreativitet som et effektivt værktøj til at løse de rigtige problemer rigtigt på hele kunderejsen. Vi tror på at stærk kreativitet skaber stærke relationer mellem mennesker og brands.

 

Digitalt design

Hvad enten det er en app, et kampagnesite eller noget helt tredje, bør godt indhold altid hjælpes på vej af et godt design som gør brugeroplevelsen så let tilgængelig og interessant som overhovedet muligt.

Konceptudvikling

Uanset hvilket forretningsproblem vi anvender kreativiteten til at løse, arbejder vi altid efter at finde de stærkeste menneskelige indsigter og på en relevant, brugbar og sympatisk måde sætte dem i spil, så publikum føler sig forstået og får lyst til at lytte og involvere sig.

Kreative workshops

Hvad er problemet? Og hvad er forskellen på et symptom og et problem og måden, man løser det på? Ofte kan der findes frem til en masse relevante og spændende menneskelige indsigter, som kan være med til at løse det forretningsmæssige problem.

Gamification & Activation

Når man har et spændende produkt, service eller brand kan det ofte give endnu mere effekt, hvis man på en spændende og involverende måde kan aktivere sit publikum og på dén måde omsætte interessen til handling og derved skabe en loyal relation over tid.

"Behind any business problem, there’s a human problem waiting to be solved"

Hvad er det rigtige problem?

Læs om workshoppen

Ide & Kreativitet

Vores services

Hos Nordlid tror vi på kreativitet, som en af de mest effektive måder at omsætte data- og indsigtsbaseret strategi til forbrugervendt, involverende og relationsskabende kommunikation, der skaber maksimal effekt og værdi for vores kunder