Dine kunder forventer inspirerende oplevelser

Både når det gælder B-to-C og B-to-B, har forventningerne til brands aldrig været større. 

For kunderne kræver relevante, personlige og inspirerende kundeoplevelser som betaling for deres loyalitet – ellers lægger de deres penge og engagement hos konkurrenterne. Så der er kontant afregning ved kasse 1, når du ikke leverer på forventningerne til kundeoplevelsen. Og det er præcis derfor, at det er ren gift for forretningen, når dine førstepartsdata ikke bliver sat optimalt i spil.

DataAssessment
DataAssessment_spread4

De 5 datahovedpiner

Hvis du kan genkende 1 af disse 5 hovedpiner, så vil en Customer Data Assessment ​være relevant for dig.​

  1. Førstepartsdata ligger gemt i siloer og systemer, som er svært tilgængelige.
  2. Der er kun adgang til en lille del af alt data – og der er slet ikke adgang i realtid.
  3. Adgangen til data er afhængig af andre afdelinger, som har andre prioriteter end marketing.
  4. Der er ikke adgang til dé intuitive segmenterings- og personaliserings-værktøjer, der muliggør, at data reelt kan bringes i spil.
  5. Manglende forståelse for både den indsigt, som data reelt gemmer på – og for hvordan de kan sættes i spil for at bygge kundeoplevelser, der skaber salg og mere loyale kunder.

Dette får du blandt andet med i rapporten

Der er mange grunde til at bestille en Customer Data Assessment - her er nogle af dem

Customer Data Infrastructure

I samarbejde med de relevante interessenter i din organisation, gennemgår vi alle de relevante IT-systemer. Det giver os overblik, både over hvor alle dine kundedata ligger gemt og over afhængighederne til andre IT-systemer.

Customer Data
Quality

Vi anvender vores Data Quality Framework og ser på kvaliteten af den data, du har adgang til;  I hvilket omfang har de tilgængelige data reelt værdi? Vi ser på Completeness, Correctness, Consistency og Current. 

Customer Insights

Til sidst afdækker vi relevante indsigter omkring din kundeportefølje, så du kan aktivere dine kundedata til at bygge stærke kundeoplevelser. Output kan blandt andet være en Churn-analyse, kampagneindsigter eller segmentprofiler. 

5 trin til rapporten

Timeline_CDA

Derfor bør du overveje en
Customer Data Assessment

Dine kundeoplevelser kan gøres stærkere

Et kreativt blik på førstepartsdata giver ofte værdifulde indsigter i, hvordan der kan skabes langt mere relevante og profitable kundeoplevelser. 

Du rekrutterer de forkerte kunder

Fordi du ikke har indblik i hvilke segmenter, der har den største livstidsværdi, bliver dine resurser ikke sat i spil der, hvor de kan bidrage mest til bundlinjen.  

Du opdager for sent, at kunden var utilfreds

Ved at dykke ned i førstepartsdata og kigge på mønstre, kan vi ofte hjælpe dig med at forudsige hvilke kunder, der er på vej væk - så du kan reagere i tide.  

Skriv til os i chatten, hvis du vil vide mere om Customer Data Assessment