De fleste danskere kender Danske Spils Quick skrabelodder. Især er Quicks skrabe-julekalender en hyggelig juletradition for mange af os. Og for Quick er november og december store salgsmåneder.

Derfor ser Danske Spil et stort potentiale i at gøre Quicks påskeskrabespil med æg og kyllinger til en fast tradition hos danskerne også.

Skrab1
Skrab2

Krav om både salg og kendskab kaldte på en kampagne ud over ”det sædvanlige”. En kampagne, der kunne involvere målgruppen på spillets præmisser – og give lyst til at købe og genkøbe de rigtige skrabelodder efterfølgende.

Alt sammen med et lavt budget… 

Ingen kyllinger led overlast under optagelserne! 

EN digital involverende aktivitet

Løsningen blev en digital involverende aktivitet, der i 2021 og i årene fremover kan supplere Quicks generelle påskekampagne og booste salget af påskeskrabelodder.

I Kyllingeskrab skulle man gætte hvilke tre felter - ud af 20 - som små rigtige kyllinger løb mest igennem på 60 sekunder. Vi filmede 1 dag gamle kyllinger og lagde efterfølgende et digitalt grid med 20 felter over filmen.

Spillerne skulle skrabe de 3 felter, de troede mest på. Vi brugte på den måde kernen i Quicks spil: at skrabe for at finde og vinde.

quickpåskeapp
quickpåskemails

det lykkedes!

 • Første dag blev der spillet over 65.000 spil.
 • I hele perioden blev der spillet over 180.000 spil
  – mod målsætning på 60.000.
 • 55.000 deltagere spillede hver i gennemsnit 3,27 spil.
 • Over 200.000 minutter time spent with brand
 • Over 180.000 kvalitetseksponeringer af Quicks påskespil via slutside i spillet.
 • Rekordomsætning og vækst på 39% i 2021, hvor vi var live med Kyllingeskrab ift. påskeugen 2020.
 • Højeste omsætning på Quick online i Lotto appen

  Quickeliky for en kampagne!