Digitale kundeoplevelser
skaber øget trustscore for McDonald’s

McDonald's i Danmark havde igennem en årrække haft en positiv vækst på det danske marked. McDonald’s trustscore så positiv ud, men det var blevet tid til at komme endnu tættere på danskerne, så de kunne få den personaliserede og digitaliserede meroplevelse, når de besøgte McDonald’s. En strategi og digital eksekvering, som Nordlid var med til at udvikle helt fra den spæde start. Og som gik under navnet: ’The Digital Customer Transformation’.

mcdonalds-segmentation-image
HubSpot Video
HubSpot Video

Salesforce blev omdrejningspunkt for kommunikationen med kunderne

Da McDonald’s kontaktede Nordlid, var integrationen med Salesforce ikke etableret. Data lå i flere forskellige platforme og det var derfor afgørende for målsætningen, at der nu blev en fælles platform, der både kunne udsende kommunikation og opsamle data.

Platformen skulle spænde bredt. Omdrejningspunktet var konstant den meget populære McDonald’s app, hvor indtrækkerne hertil var alt fra segmenterede push beskeder, SMS, nyhedsbreve (til dem, der havde afgivet permisssion) og SoME platformene Facebook og Instagram. En integration som blev søsat i 2018 og som i dag kører som en velsmurt maskine, som bidrager støt til en opadgående trustscore hos McDonald’s i Danmark.

HubSpot Video

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Henrik Carentius
+45 2279 3369
hca@nordlid.com