Lotto trængte til fornyelse

Hvordan bliver Lotto igen vores alles lotteri?

Lotto har været hele Danmarks spil i mere end 30 år. Lotto har traditionelt tiltrukket spillere ved at tale om store puljer og den store gevinst, der sender vinderen til en eksotisk strand. Men det var ikke mere nok. Nye spil med gigantiske præmiepuljer trækker opmærksomhed og spil. Og online spilplatforme tiltrækker de yngre spillere. Så hvordan kunne Lotto forny sig?

Den ægte historie
om at glæde andre

Fra september og ind i januar 2017 blev konceptet rullet ud på tværs af både tv (med 3 forskellige film i forskellige længder), på facebook, via events/happenings, display bannere, forhandler-materialer, Direct Mail og CRM-aktiviteter (e-mails og 2 længerevarende involverende digitale konkurrence-aktiviteter).

HubSpot Video
HubSpot Video

”Hvem ville du glæde, hvis du vandt?”

Udgangspunktet for det nye koncept var disse: Videnskabelige studier viser, at glæden ved at give er større end glæden ved at få. Og en analyse blandt Lotto-vindere viser, at de fleste har brugt gevinsten til glæde andre. Det harmonerer også smukt med, at Danske Spil hvert år giver mere end 1 mia. af overskuddet tilbage til samfundet via udlodningsmidlerne.


Nyt kendskab, større liking,
øget køb

Konceptet blev eksekveret på tværs af alle platforme og skabte gode resultater på bare 3 måneder.

20 %
Højere Lotto-
salg På en
normal lørdag

I slutningen af kampagneperioden er Lotto-salget højere end på en normal Lotto-lørdag

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Teddy Birch Petersen
+45 3131 9118
tbp@nordlid.com