børn skal have lov til at være børn

Købstædernes Forsikring bad os udvikle et idéoplæg og en kampagne med det formål at skabe 1000 leads til deres Børneulykkesforsikring – leads som skulle hentes i både egne kanaler og i kanalerne hos deres strategiske bank-samarbejdspartnere. Samtidig blev det forventet, at vi lykkedes med at hente leads’ne hos 8 forskellige segmenter: 4 segmenter med permissions og 4 uden.

Som forælder bekymrer vi os over alle de halsbrækkende ting, vores børn foretager sig – men samtidig fascineres vi af deres ubekymrethed. De fleste af os tænker da også, at vi skal give dem masser af muligheder for at udfordre verden. De skal have lov til at være børn. På godt og på ondt.

Men det ændrer ikke på, at 41% af danske børnefamilier er bekymrede for sygdom og ulykke. Og bekymringen er ikke grebet ud af den blå luft. For hver tiende oplever, at et barn bliver alvorligt syg eller kommer ud for en slem ulykke. Derfor er det paradoksalt, at mange forældre ikke er klar over, at flere af børnenes følgeskader efter ulykker og sygdom ikke dækkes af det offentlige. Det var præcis denne indsigt, vores integrerede kampagne tog afsæt i.

KS_KeyVisual_3
KS_KeyVisual_2
KS_KeyVisual_1
mobil2

Interface Design

Da vi skulle skabe 8 personaliserede kundeoplevelser, valgte vi at sætte både CRM/mail-, SoMe-, display- og landing-page-kanaler samt PR i spil, ligesom vi udviklede forskellige kommunikationsspor inkluderende skræddersyede mail-flows, tekster, visuals, SoMe-posts og bannere. For at sikre det nødvendige engagement hos de forskellige segmenter udviklede vi ligeledes en gamification-løsning, der blev integreret i kundeoplevelserne.

Flg. teknologier understøttede kundeoplevelserne:
Leadfamly, Eloqua, Umbraco og WebCRM.

 

KAMPAGNEN LEVEREDE OVER MÅLSÆTNINGEN

Kampagnen levererede over målsætningen og blev så godt modtaget af Købstedernes Forsikring, at deres fremtidige lead-kampagner vil tage afsæt i samme konceptuelle tankegang.