’’Der er brug for, at nogle tør,
hvor andre medier åbenbart tier’’

- Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet

Da det i efteråret 2019 kom frem, at B.T. fra 2020 kun ville udkomme som B.T.metro på hverdage og primært fokusere på historier og nyheder fra landets større byer, begyndte Ekstra Bladet en kampagne med tydelig reference til den nye udvikling på mediemarkedet.

En kampagne der skulle gøre de nu hjemløse hverdags-B.T.-læsere og alle andre opmærksom på, at du med Ekstra Bladet får en avis, der skriver om hele Danmark. Hver dag.

Med ’Der sker ikke en skid’-kampagnen blev det på årets første dag og med sædvanlig Ekstra Bladet-humor slået fast, at Danmarks største – og nu eneste – formiddagsblad er for alle, og at Ekstra Bladet tager alle danskeres problemer alvorligt. Lige meget, hvor i landet de bor.

HubSpot Video

Få Ekstra Bladet leveret til døren hver dag!

Print, online og på tv. Overalt kunne du møde fortællingen om, at Ekstra Bladets journalister hver dag er til stede i hele landet for at finde historier til dig og har fotografer, der er altid på pletten, dér hvor tingene sker. De droslede bestemt ikke ned på hverdagshistorier fra provinsen. Nej, de skruede op!

HubSpot Video
HubSpot Video
HubSpot Video
Redaktionen-i-brovst

Ekstra Bladet åbner redaktion i Brovst

Ekstra Bladet fulgte selv op og beviste redaktionelt, at kampagnen på ingen måde bare var tomme ord. For 2020 var ikke mange dage gammel, da en lukket bager i Brovst genåbnede som midlertidig lokalredaktion for tre af avisens medarbejdere.

Og også chefredaktøren kiggede forbi det nordjyske med en opfordring om, at Ekstra Bladet tager alle danskeres problemer alvorligt, og at du altid kan sende en mail, hvis der er brug for, at avisen også kigger forbi din by.

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Henrik Carentius
+45 2279 3369
hca@nordlid.com