DSB vil få flere virksomheder til at bruge toget til forretningsrejser

Der var brug for kvalificerede salgsleads

DSB Erhverv er en lille del af DSB og har ikke i tilstrækkelig grad ressourcerne til at lave det opsøgende salgsarbejde, det kræves for at komme bredt ud i dansk erhvervsliv. DSB ønskede derfor at udvikle en kampagne, der kunne skaffe dem flere kvalificerede leads.

DSB Erhverv en billetkøbs- og administrationsportal, der gør det nemmere for den rejseansvarlige eller rejseadministratoren i virksomheden at bestille, holde øje med og få overblik over rejseomkostningerne.

DSB_TogTesten_DM-brev-og-folder_12

Vi skabte trafik fra offline til online og fik kvalificerede leads

Alle rejseansvarlige fik flot æske med invitation til at deltage i en digital TogTest via en personlig url. Ved at deltage får man 2 fribilletter til en valgfri togrejse i Danmark på DSB 1’ – så hun selv kan prøve produktet.

 

DSB_iPhone_2
DSB_iPhone_3
DSB_iPhone_4

Den digitale test kvalificerer
leads til salg

Spørgsmål og individuelt feedback

TogTesten indeholdt spørgsmål om virksomhedens rejsevaner og måde at administrere rejserne på – fx ift. udlæg, kørselsregnskaber og billetbestillingsprocedurer. Baseret på svar fik man personligt feedback omkring værdien af togrejser og Erhvervsportalen. DM udsendes løbende i batches startende i november ’18 og gennem første halvår af ’19. Sådan at DSB Erhvervs sælgere kan nå at ringe til leads, der involverer sig digitalt.

17% 

17 % af modtagerne
gennemførte TogTesten

56 %

56 % af leads konverterede og fik Erhvervsaftale med DSB

4,1

Foreløbige resultater viser
ROI på 4,1  i år 1

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Teddy Birch Petersen 
+45 3131 9118
tbp@nordlid.com