Ny value proposition
handler om ansvar og indsigt

Efter Bjarne Corydon havde overtaget tøjlerne som administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør havde Børsen behov for en ny Value Proposition. En VP, der danner basis for en ny positionering overfor dansk erhvervsliv. Det hjalp Nordlid med.

Stærkt strategiarbejde ud fra stærke holdninger til at tage ansvar

Ny payoff: Ansvar kræver indsigt

Efter et grundigt og omfattende strategiforløb i tæt samarbejde med Børsen blev den nye Value Proposition formuleret. Med dette fundament udviklede vi også Børsens nye payoff: “Ansvar kræver indsigt” som vi lancerede med en omfattende repositioneringskampagne på tværs af alle medier – og med Børsens ledende profiler i front.

Bjarne Corydon tager ansvaret og går forrest

Konceptet positionerede den nye ansvarshavende redaktør og gav ham den nødvendige taletid.

BORSEN-PRINT

Vi satte Børsens
profiler i førersædet

Kampagnens startskud var et tv-spot, hvor Bjarne Corydon sætter ansvar på dagsordenen. På landing page og sociale medier, kommer også andre førende Børsen-profiler til orde. Fordi det er dem, der tager ansvaret for at dække erhvervslivet, økonomi og politik hver eneste dag.

Personlige beretninger
på alle platforme

De ansvarshavende redaktører fortalte hver især, hvordan de bidrager til, at det danske erhvervsliv kan tage ansvar. I kanaler som bannere, Facebook, LinkedIn og print førte vi læserne ind på en kampagneside, hvor de kunne se videoerne med de 4 profiler.

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Henrik Carentius
+45 2279 3369
hca@nordlid.com