At opbygge, fastholde og udbygge relationer mellem Brands og Mennesker er en super spændende proces, der kræver forståelse for hvordan vi kan anvende data til at skabe kreative spændende kundeoplevelser. Og lige præcis i det spændingsfelt ligger vi. Vores strategiafdeling skaber retningen, vores kreative team skaber kundeoplevelsen og vores Tech- og Digitale team sørger for at løsningen kommer til live. 

Som senior projektleder er du omdrejningspunktet for dialogen med kunden og med vores ressourcer og sikrer, at de rigtige ressourcer kommer i spil på det rette tidspunkt. 

Sammen med dit kundehold er du er ansvarlig for at dine projekter bliver gennemført til aftalt tid og økonomi og med den aftalte kvalitet. Du arbejder tæt sammen med den ansvarlige Key Account Manager og er med til at udvikle dine kunder sammen med dine dygtige og ambitiøse kolleger, særligt vores tech og digitale team. Du er projektleder, og ser din rolle som en vigtig ledelsesmæssig opgave. Du sikrer, at tingene sker, og at vores forskellige faser i Nordlid procesmodel følges. Og så kan du arbejde agilt og planlægge langsigtet og organiseret.

Hvem er vi?

Vi tror på, at stærke kunderelationer er den bedste vej til forretningsmæssige resultater. 
Vi er et Digitalt Customer Experience bureau, der leverer forretningsmæssige resultater til vores kunder gennem sammenhængende og integrerede kreative kundeoplevelser. Og så er vi fagligt blandt de dygtigste på alle de områder, vi involverer os i.
Vi er på MyImage blevet kåret tre år i træk som nr. 1 til ”Digitale Løsninger” og nr. 1 til at ”Analysere og anvende data”.

 

Hvis du har lyst til …
  • At arbejde sammen med godt 35 hjertelige nørder, hvor der er plads til mange forskellige fagspecialister
  • At arbejde i et uformelt miljø hvor højt humør altid bliver værdsat, og hvor der grines.
  • At være en del af et hold, hvor kundens behov og forventninger altid er i fokus, og hvor vi sammen prioriterer at give vores kunder de bedste kundeoplevelser

 … Ja, så er der det første match.

 Kan du også sige ja til følgende? Så send os en ansøgning 
  • Jeg ser mig selv som en teknisk funderet Senior projektlederprofil med flere års erfaring – gerne fra bureau
  • Jeg har erfaring med projektledelse indenfor Salesforce CRM
  • Jeg kan lide at arbejde agilt
  • Jeg finder glæde og motivation i at udarbejde projektrelaterede dokumenter som tilbud, budgetter, tidsplaner, rapporter, m.v.
  • Jeg synes det er spændende at motivere både et projektteam team og enkelte individer
  • Jeg kan fastholde og afstemme de interne og eksterne forventninger ift. rollefordeling, budgetterede timer, gennemførelse af tidsplan og opfølgning på økonomi
 Hvis du stadig er interesseret, så er vi også!

Send os straks din ansøgning og CV til job@nordlid.com og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte CCO Teddy Birch Petersen på 3131 9118 eller tbp@nordlid.com