Nordlid | Services - Sådan skaber vi øjeblikke

Services

Det vi tror på, og det vi gør

Vi inspirerer til forandring og skaber resultater for vores kunder ved at bygge stærke relationer mellem mennesker og brands. Vi hjælper med at definere jeres løfte og beviser det gennem integrerede kundeoplevelser.

Strategi & forretnings-forståelse

Vi udvikler relationsstrategier og integrerede kundeoplevelser, som bygger på dyb forretningsforståelse, solide indsigter, analyse og data.

Idé & kreativitet

Vi udvikler stærke kreative løsninger, der altid er strategisk funderede og relevante. Og har fokus på at øge relationsstyrken mellem virksomhed og kunde.

Tech & digital

Vi bygger best-in-class løsninger ved at udnytte de relevante teknologiske, digitale og datamæssige muligheder, så relationen kan realiseres.

Effekt

Vi monitorerer og dokumenterer effekten af vores løsninger, så de løbende kan optimeres og skabe best practice.

Organisering

Vi rådgiver og supporterer virksomhederne om organisations-forandringer ift. at styrke kunderelationen.

Vi inspirerer vores kunder til at bygge stærke relationer mellem mennesker og brands. Strategi & forretnings- forståelse Vi udvikler relationsstrategier og integrerede kundeoplevelser, som bygger på dyb forretningsforståelse, solide indsigter, analyse og data. Idé & kreativitet Vi udvikler stærke kreative løsninger, der altid er strategisk funderede og relevante. Og har fokus på at øge relationsstyrken mellem virksomhed og kunde. Tech & digital Vi bygger best-in-class løsninger ved at udnytte de relevante teknologiske, digitale og datamæssige muligheder, så relationen kan realiseres. Effekt Vi monitorerer og dokumenterer effekten af vores løsninger, så de løbende kan optimeres og skabe best practice. Organisering Vi rådgiver og supporterer virksomhederne om organisations- forandringer ift. at styrke kunderelationen.

Specialister og dedikerede rådgivere

Vi er i dag omkring 55 engagerede og erfarne medarbejdere – og flere kommer løbende til. Vi er forretnings- og kommunikationsstrategiske rådgivere, koncept- og content-udviklere, tekstforfattere og Art Directors, Customers Success Managers, front- og back-end udviklere, digitale solution architects og dit bindeled: Alle de dybt professionelle projektledere.

Strategi & forretnings-forståelse

Når vi starter arbejdet med at styrke relationer mellem mennesker og kundens brand, begynder vi typisk med at beskrive ambitionen for relationen. Og definere, hvordan den udvikles relevant over tid. Baseret på dyb forretningsforståelse og kundeindsigt hjælper vi med at prioritere og designe målrettede oplevelser, som skaber værdi for både virksomheden og kunden. Altid med fokus på målbar effekt.

Idé & kreativitet

I kreativ afdeling er vores fokus på at omsætte den definerede strategi til interessante, innovative og relevante idéer. Idéer, der danner basis for udvikling af kommunikation og content, som kan skabe opmærksomhed, præference og involvering på tværs af alle mediekanaler og kategorier (kommunikation, services, produktudvikling mm.). Og give gode kundeoplevelser der er baseret på menneskelig indsigt.

Tech & digital

Relationer mellem mennesker skabes kun, når man nysgerrigt og interesseret spørger til hinandens interesser og gennem dialog lærer hinanden at kende. I den digitale verden er det brug af data, marketing automation tools og marketing infrastrukturer, der muliggør en personaliseret og interesseret dialog med leads og kunder. På tværs af kanaler og situationer.

Effekt

Hos Nordlid har vi et team af erfarne Customer Succes Managers, hvis opgave er at hjælpe dig med at få succes med din marketing platform og hjælpe dig med at realisere det potentiale din investering har. Vi måler og analyserer effekten af dine marketinginitiativer. Vi ser på, om du udnytter dine marketingteknologi og -platforme optimalt. Og vi giver relevante, indsigtsbaserede anbefalinger til løbende optimering og nye initiativer.

Organisering

En del af Nordlids leverancer er også at rådgive og sparre med vores kunder om at opbygge eller tilpasse deres organisation, så den støtter og er gearet til at arbejde med relationsopbygning og brug af marketingteknologier og -platforme.

Certificeret
partner: