Nordlid | Om os

Hos Nordlid tror vi på, at gode relationer skaber gode resultater

En stærk organisation
– bygget på en god relation

Nordlid betyder ’det nordiske team’. Nordlid opstod i 2017 ved en fusion mellem det prisvindende Dialog- og Direct Marketing bureau RelationshusetGekko og Skandinaviens mest erfarne Marketing Automation bureau Increase. To bureauer der allerede havde knyttet en stærk relation i samarbejdet med en fælles kunde. Nordlid er en del af Bording-gruppen, der har over 400 ansatte i Skandinavien.

En god relation starter med en god snak

Vi vil gerne skabe resultater sammen med dig. Men det kræver, at vi lærer hinanden at kende – for “hvem fanden er Nordlid?” Og endnu vigtigere: Hvem er du? Og hvordan kan vi hjælpe dig?

Skriv gerne et par stikord om din virksomhed og dine udfordringer i Besked-feltet, så det er det helt rigtige Nordlid-menneske, der tager fat i dig. Du kan også bare ringe eller sende en mail. Vi glæder os til at tale med dig.

+45 31 10 00 95
welcome@nordlid.com
Perfekt
example@email.com

Besked sent!

Når du skal
parkere hos os

Nordlid har 6 gæstepladser i gården (indkørsel fra Sturlasgade eller Islands Brygge). Holder du på en af de pladser, skal du registrere dig i receptionen i stuen på Islands Brygge 43. P-pladsen er gratis og gælder i 3 timer.

Hvis pladserne er optaget, kan du kan nemt finde gratis parkering i områderne med 3-timers tidsbegrænsning tæt på Islands Brygge 43 (vær opmærksom på skiltningen af zonerne).

Du kan også parkere i blå zone for 14 kr. pr. time på hverdage.