Nordlid | Karrier | Senior Strategic Client Service Director til Nordlid

Senior Strategic Client Service Director til Nordlid

Vi fortsætter væksten og ambitionerne hos Nordlid. Vi er ’kun’ 3 år gamle, men vi er allerede nu kåret som Årets Digitale Bureau 2019 til Danish Digital Awards og vi har vundet en lang række udmærkelser i de seneste års MyImage-analyser.
Vi vil cementere vores plads i toppen. Derfor søger vi en kollega, der bliver motiveret af at gå forrest. En kollega som får energi af at hjælpe kunder og kollegaer. Og en kollega, som aldrig går på kompromis, når vi skal producere og præsentere topleverancer.

Som Senior Strategic Client Service Director er du kundens foretrukne rådgiver og sparringspartner ift. at udvikle og skabe værdifulde og målbare optimeringer. Du tænker ikke kun i kommunikation. Du tænker også i forretning og innovation og du integrerer med største selvfølge teknologien som enableren, der muliggør ambitionerne og indfrier potentialet for vores kunder. Du står helt naturligt i spidsen og tager dialogen med kunderne, hvoraf mange vil være på direktørniveau. Og som trusted advisor er du garant for at udnytte det eksekverbare og forretningsmæssige potentiale hos den enkelte kunde.

Du vil være Nordlids ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt for os, at du fremstår seriøs, moden, knivskarp og kompetent. Du er selvfølgelig også en god kollega og du har en personlighed, som man har lyst til at skabe en relation med.

Din kompetenceprofil er stærk

 • Marketingstrategisk baggrund, gerne fra både kunde- og rådgiversiden, men som minimum fra rådgiversiden. Har du tidligere været et år eller to på et digitalbureau, er det klart at foretrække.

 • Stor erfaring med kreativ produktion samt ide- og konceptudvikling fra et kreativt bureau.

 • Faglig stærk og overbevisende rådgiver, der kan arbejde med målbare resultater og KPI’er.

 • Erfaring med indsigtsbaseret marketingstrategiudvikling og lead- og salgskonvertering.

 • Stærk dataforståelse, erfaring med databaseret marketing og grundlæggende forståelse inden for Marketing Automation.

 • Erfaring med omnichannel – online og offline – inkl. SoMe.

 • Teamplayer, der forstår og formår at lede et helt hold af forskellige kompetencer og specialister mod et fælles mål.

Som ansat hos Nordlid får du:

 • Løn efter kvalifikationer.

 • +45 sjove, kloge og hårdtarbejdende kollegaer – og en af Københavns bedste udsigter.

 • En vigtig rolle på en travl og uformel arbejdsplads med mange forskellige fagspecialister, hvor vi sætter en ære i at skabe plads til forskellighed gennem gode faglige og menneskelige rammer.

 • Et nøglejob på et prisvindende bureau, hvor kundens behov og krav altid er i fokus, og hvor du sammen med dine kollegaer altid er klar til at give de bedste kundeoplevelser.

Hvem er Nordlid?

Nordlid betyder ’det nordiske team’ og opstod i 2017 ved en fusion mellem det prisvindende dialog- og direct marketing-bureau RelationshusetGekko og Skandinaviens mest erfarne Marketing Automation-bureau Increase – to bureauer der allerede havde knyttet en stærk relation i samarbejdet med en fælles kunde. Nordlid er en del af Bording-gruppen, der har over 400 ansatte i Skandinavien.

Er du interesseret?

Synes du, at vores forretning og ambition lyder interessant, så send en ansøgning og dit CV til Andreas Hansen, CCO, på aha@nordlid.com. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 2811 3941. Vi glæder os til at høre fra dig.