kan du designe kundeoplevelser, der gør en forskel?

DIGITAL DESIGNER

Nordlid er et digitalt Customer Experience bureau. Vores speciale er at skabe sammenhængende, datadrevne kundeoplevelser på tværs af kundens rejse. Det er vi allerede rigtig dygtige til, men vi vil gerne udvide og opdatere vores kompetencer og metoder og søger de bedste, blandt de bedste. Derfor leder vi lige nu efter en Experience Designer & Digital Designer.

SÅDAN SER VI DIT NYE JOB

Du skal hjælpe os med at udvikle tidssvarende digitale kundeoplevelser og omsætte dem til design, som skiller sig ud på både ux, funktionalitet og æstetik. Den konkrete platform, du udvikler til, vil afhænge af, hvilke kontaktpunkter, som bedst understøtter den optimale kundeoplevelse – det kan være websites, landingpages, gamification-aktiviteter, apps, e-mail, social media osv. Vi er inspireret af Design Thinking, så erfaring med tilgangen, og særligt med kreativ problemløsning og prototyping vil være en stor fordel, ligesom det er et must, at du interesserer dig for, hvordan brugen af data og nye teknologier kan bidrage til at skabe værdi og sammenhæng i kundeoplevelsen.

DU BLIVER EN DEL AF VORES STRATEGY & DESIGN AFDELING

Vi er et team på pt 9 personer bestående af konsulenter, data scientists og experience designere med specialer inden for fx art direction, digitalt design, UX og copywriting. Vores fælles opgave er at designe integrerede kundeoplevelser baseret på kundeindsigter, kreativ idé og koncept, data, flows, budskaber og visuelt design. Du vil også samarbejde tæt med projektledere og vores Tech-team, som sikrer, at de gode kundeoplevelser kan føres ud i livet.

Dine primære opgaver bliver:

  • Indsigts- og idégenerering samt definition og beskrivelse af digitale løsninger sammen med dine experience design-kolleger – alt sammen med afsætning i defineret strategi og målsætninger
  • Sketch, design og simpel UX af digitale, kundevendte oplevelser på tværs af platforme
  • Præsentationer af nye designs for vores kunder og løbende dialog og justering i samarbejde med projektlederne
  • Prototyping til test afhængigt af den konkrete løsning
  • Overlevering og dialog med frontend udviklere for at sikre leverancens kvalitet

     

Hvem er du mon?
Vi forestiller os at du har erfaring fra en lignende stilling på et digitalt bureau og minimum nogle års erfaring med ansvar for udviklingen af visuelle digitale oplevelser, og at du er motiveret af at indgå i et tværfagligt team med fokus på at bidrage til at skabe værdi og sammenhæng i vores kunders kunderejse. Du holder dig up-to-date på de nyeste teknologier og kan udfordre teamet og kunderne ifht. anvendelsen af nye digitale muligheder, ligesom du selv gerne vil udfordres på dine idéer.

Hvem er vi?

Vi er et team af 35 ambitiøse ildsjæle, der sidder sammen i vores hyggelige lokaler på B!NGS på Vesterbro. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi er en god blanding af tech-typer, krea-typer, konsulenter, projektledere og alt ind imellem. Aldersmæssigt spænder vi fra 25 til +50, og vi nyder alle hinandens selskab - både når vi løser komplekse Customer Experience projekter og når vi mødes over fredagsmorgenbrødet eller i fredagsbaren og taler om ugen, der er gået. Frokosten er i top, og så har vi bygget vores egen vanvittig hyggelige cafe, der ofte bliver brugt som hybrid arbejdsplads for vores kunder. De har nemlig også fundet ud af, hvor god stemning, her er – og hvor godt kaffen smager.

 

Sådan søger du stillingen

Send en kort ansøgning, CV og gerne et par referencer på opgaver, du har lavet, til job@nordlid.com eller ved at klikke nedenfor. Vi læser løbende ansøgninger og holder samtaler. Har du et brændende spørgsmål, så ring til Head of Strategy & Design, Christine Clausen, på 26 57 25 85.