Nordlid | Customer Data Assesment

Customer Data Assessment

Den sikre vej til større kundeloyalitet​.

play icon

Se intro video

Hvad forventer kunderne?

Både når det gælder BTC og BTB har forventningerne til os som brands aldrig været større. For kunderne kræver en relevant, personlig og inspirerende kundeoplevelse som kontant betaling for deres loyalitet – ellers lægger de deres penge og engagement hos vores konkurrenter. Så der er kontant afregning ved kasse 1, når vi ikke leverer på forventningerne til kundeoplevelsen. Og det er præcis derfor, det er gift for forretningen, når dine førstepartsdata ikke bliver sat optimalt i spil.

De 5 data hovedpiner

  1. Førstepartsdata ligger gemt i siloer og systemer, som er svært tilgængelige.

  2. Der er kun adgang til en lille del af alt data – og der er slet ikke adgang i realtid.

  3. Adgangen til data er afhængig af andre afdelinger, som har andre prioriteter end marketing.

  4. Der er ikke adgang til dé intuitive segmenterings- og personaliserings-værktøjer, der muliggør, at data reelt kan bringes i spil.

  5. Manglende forståelse for både den indsigt, som data reelt gemmer på – og for hvordan de kan sættes i spil for at bygge kundeoplevelser, der skaber salg og mere loyale kunder.

Hvis du kan genkende 1 af disse 5 hovedpiner
…så vil en Customer Data Assessment ​være relevant for dig.​

Hvad får jeg?

01

Customer Data ​Infrastructure​

I samarbejde med de relevante interessenter i din organisation gennemgår vi alle de relevante IT-systemer. Det giver os overblik – både over hvor alle dine kundedata ligger gemt og over afhængighederne til andre IT-systemer.​

02

Customer​ Data Quality​

Vi anvender vores Data Quality-Framework og ser på kvaliteten af den data, du har adgang til. I hvilket omfang har de tilgængelige data reelt værdi? Vi ser på: Completeness, Correctness, Consistency, Current.

03

Customer Insights​

Til sidst afdækker vi relevante indsigter omkring din kundeportefølje, så du kan aktivere dine kundedata til at bygge stærke kundeoplevelser. Output på dette arbejde kan blandt andet være ’Churn-analyse’, ’Kampagneindsigter’ og ’Segment-profiler’ – men vi leverer præcis det output, som du, med afsæt i de tilgængelige data, ønsker.

Hvordan kommer jeg i gang?

1

Intro og forventningsafstemning

2

Formaliteter (adgange, DPA, m.m)

3

Discovery-Workshop

4

Udarbejdelse af assessment

5

Præsentation af rapport og anbefalinger

Klar til det næste skridt?

Hvis du har lyst til at høre mere om hvordan, så skriv til os i chatten

Det kan nemlig være at...

Dine kundeoplevelser kan gøres stærkere ​

Et kreativt blik på dine førstepartsdata giver tit værdifulde indsigter i, hvordan der kan skabes langt mere relevante og profitable kundeoplevelser.

Du rekrutterer de forkerte kunder​​

Fordi du ikke har indblik i, hvilke segmenter, der har den største livstidsværdi, bliver dine resurser ikke sat i spil dér, hvor de kan bidrage med mest til bundlinjen.

Du for sent opdager, at kunden var utilfreds ​​

Ved at dykke ned i førstepartsdata og kigge på mønstre, kan vi ofte hjælpe dig med at forudsige hvilke kunder, der er på vej væk – så du kan sætte ind i tide.