Nordlid | TogTesten Sådan skaffede vi kvalificerede salgsleads

DSB vil få flere virksomheder til at bruge toget til forretningsrejser

Der var brug for kvalificerede salgsleads

DSB Erhverv er en lille del af DSB og har ikke i tilstrækkelig grad ressourcerne til at lave det opsøgende salgsarbejde, det kræves for at komme bredt ud i dansk erhvervsliv. DSB ønskede derfor at udvikle en kampagne, der kunne skaffe dem flere kvalificerede leads.

DSB Erhverv en billetkøbs- og administrationsportal, der gør det nemmere for den rejseansvarlige eller rejseadministratoren i virksomheden at bestille, holde øje med og få overblik over rejseomkostningerne.

Vi skabte trafik fra fra offline til online og fik kvalificerede leads

Alle rejseansvarlige fik flot æske med invitation til at deltage i en digital TogTest via en personlig url. Ved at deltage får man 2 fribilletter til en valgfri togrejse i Danmark på DSB 1’ – så hun selv kan prøve produktet.

Den digitale test
kvalificerer leads til salg

Spørgsmål og individuelt feedback

TogTesten indeholdt spørgsmål om virksomhedens rejsevaner og måde at administrere rejserne på – fx ift. udlæg, kørselsregnskaber og billetbestillingsprocedurer. Baseret på svar fik man personligt feedback omkring værdien af togrejser og Erhvervsportalen. DM udsendes løbende i batches startende i november ’18 og gennem første halvår af ’19. Sådan at DSB Erhvervs sælgere kan nå at ringe til leads, der involverer sig digitalt.

  • 17 % af modtagerne gennemførte TogTesten
  • 56 % af leads konverterede og fik Erhvervsaftale med DSB
  • Foreløbige resultater viser ROI på 4,1 % i år 1

Forrige case

Hør mere om denne case

Andreas Hansen

+45 28 11 39 41
aha@nordlid.com

Næste case