falck spreder ekstra tryghed i trafikken

København er dér, hvor der hvert år sker allerflest alvorlige ulykker både i og omkring trafikken. Samtidig viser undersøgelser, at 33 % af alle danskere ikke tør træde til og hjælpe, hvis der sker en ulykke. De ved ikke, hvordan de skal give førstehjælp*.
Det giver stof til eftertanke, når man hører, at det er de første 3 minutter, der er afgørende for den tilskadekomne.

HubSpot Video

Løsningen var at uddanne passagererne

Med “Førstehjælpsbussen” introducerede Nordlid og Falck en helt ny måde at bruge bussen som trafikmedie. Her blev passagererne opfordret til at gøre en forskel for deres medmennesker ved at bruge bustiden til at lære mere om førstehjælp. Udover de nyttige instruktionsvideoer, der blev vist på bussens informationsskærme, kunne passagererne også teste deres viden på mobilen eller bestille et af Falcks udvidede førstehjælpskurser for både private og erhverv.

HubSpot Video

Eventet, der skød kampagnen i gang

Vi kick-startede hele buskampagnen med et mindre event på Kongens Nytorv i København, hvor Falck-medarbejdere lærte de forbipasserende den mest nødvendige førstehjælp for derefter at teste dem i deres færdigheder i en lille konkurrence. Et event, der ikke gik ubemærket hen, da Lorry senere på dagen bragte en artikel om bussen med det vigtige budskab. Alt i alt en vellykket kampagne med fokus på at redde liv.

event
grafik-1

"Kampagnen er helt inde og røre ved kerneværdierne hos Falck. Vi er handlekraftige og viser initiativ, der kan være med til at redde liv og gøre en forskel for danskerne. Vi vil dele ud af vores professionelle og mangeårige viden gennem korrekt uddannelse i basis førstehjælp, og dermed mindske den frygt undersøgelsen viser, folk har for at gøre noget forkert eller forværre situationen."

Malene Paulli Buchvald, Marketing Director hos Falck.

* Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov i august 2018. Der er i alt gennemført 1019 CAWI-interview med danskere i alderen 18-75 år.

Grafiktilkasse3

Vil du høre mere om denne case?

Det kan vi godt forstå!
Kontakt Henrik Carentius
+45 2279 3369
hca@nordlid.com