Nordlid | Danske Spil
danske spil logo png

Fra vision til virkelighed

Danske Spil er godt på vej mod at have
gennemført en digital transformation

Danske Spil har siden 2015 arbejdet ud fra en ambitiøs 2020-strategi, der handler om at levere den bedste kundeoplevelse gennem relevant og indsigtsdrevet kommunikation, hvor end de møder kunderne. Nordlid har været med på hele rejsen mod en digital transformation i Danske Spil som strategisk rådgiver. Både i forhold til brug af data & (marketing)teknologi, organisation og ressourcer og i udarbejdelse af en kontaktstrategi for kundekommunikation.

Et helt nyt digitalt økosystem

Målet er, at Danske Spil kan aktivere data i digitale medieindkøb og skabe integreret personaliseret kommunikation på tværs af platforme og medier. Og at Danske Spil får fuldt ejerskab over egne data og teknologier.

Integrationer
og ny IT-arkitektur

Systemet omfatter bl.a. en Data Management Platform, en Demand Side Platform (DSP), Danske Spils CRM-system, Ad server, Ad verifikation, Dynamic Creative Optimization og egne medie- og dataaftaler. Danske Spil har skabt integration mellem marketingautomation-platformen, Eloqua (e-mail, push, sms, etc.) til DMP’en, BlueKai (display, video, SoME, etc.) iog mellem BlueKai og SiteCore (danskespil.dk, YouBet.dk og apps).

IT arkitektrue danske-spil Print

Forrige case

Hør mere om denne case

Andreas Hansen

+45 28 11 39 41
aha@nordlid.com

Næste case